Moeierboom Eetkavee de Belhamel

Eten in Etten-Leur

Diner

U heeft bij ons de keuze om à la carte of met ons driegangenmenu te dineren. Ook serveren wij op dinsdag en vrijdag onze vaste dagschotel; op dinsdag onbeperkt spare-ribs en op vrijdag de biefstuk.

À la Carte                                                                                                                                    

Op onze à la carte kaart staat een ruime keuze aan gerechten. Zo staan er tussen de voorgerechten bijvoorbeeld de carpaccio, Vitello Tonato en de champignons D’dordoge. Maar ook onze altijd verrassende soep van de dag. Bij de hoofdgerechten kan er een keuze gemaakt worden tussen vlees, vis en vegetarische gerechten. Een aanrader is de Lady steak of de heren steak. Maar ook staan er heerlijke salades op de kaart. Om het diner af te sluiten hebben we ook een kaart met smakelijke desserts of speciale koffies.

Driegangen keuze menu

Naast de à la carte kaart kunt u ook genieten van ons driegangen menu  met keuze uit vis-, vlees-, kip- en vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils!

Daarnaast kunt u kiezen voor surprise gerechten. Altijd een smakelijke verrassing. Deze zijn door onze koks vooraf samengestelde streek en seizoens gerechten .

De voorgerechten van het menu zijn een carpaccio, de surf & turf, een vis trio, een carpaccio van rode biet en natuurlijk het surprise voorgerecht.

De vijf hoofdgerechten zijn een vegetarische quiche, een kleine hele kip, op de huid gebakken dorade, een pork steak en het surprise gerecht.

De nagerechten bestaan uit een chocolademousse, kaneelparfait, een kaasplank met verschillende soorten kaas, een koffie friandise met zoete lekkernijen en de heerlijke surprise.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

- Eetkavee de Belhamel